Business Coaching

Leidinggeven aan jezelf en anderen. Zelfvertrouwen opbouwen en versterken. Beter omgaan met je tijd, je efficiëntie verhogen, vergaderingen leiden en presentaties geven. Beter omgaan met stress en moeilijke situaties op het werk. Het realiseren van je dromen, goals en doelstellingen. Personeelszaken beter structureren. Als we al deze zaken horen kunnen we maar aan één iemand denken.
Hendrik.
Deze zomer zijn we onszelf tegen gekomen door een teveel aan werk. Weken achter de feiten aanhollen en nog niet klaar geraken. Dagen werken van 6 tot 23 uur om enkel vast te stellen dat we eigenlijk nog nergens stonden. Slachtoffer van ons eigen succes. Dat hadden we niet zien aankomen. Fouten werden gemaakt, orders vergeten, leveringen stapelden zich op. Het geld kwam binnen maar niemand was tevreden.

Dan maar Hendrik eens proberen. Een intake gesprek na de BNI. Dan 3 sessies bij ons in de winkel. Vermoedelijk heeft Hendrik zijn moeilijkste klanten gehad aan ons. Hendrik bleef geduldig vragen stellen, noteren, koppelde terug. Pittige discussies op zomerse ochtenden. Hij stelde ons voor om kleine stapjes richting oplossingen te nemen. Een paar dingen zijn al gerealiseerd. De problemen zijn nog niet allemaal opgelost. Maar één ding dat nu wel al prima werkt zijn onze team-meetings. De eerste was wat onwennig, de tweede al veel actiever. En gisteren nog zag ik Koen een onderwerp schrijven op het blad dat het team zelf heeft opgehangen. We zijn nu al zover dat het team wil meedenken in de goede richting om ons bedrijf op de rails te krijgen, de groeipijnen te overwinnen en om er volgend jaar echt te staan. En dan hebben zij nog nooit met Hendrik gesproken. Het is een kleine stap maar wel een hele belangrijke. We hebben wat ijzers in het vuur, binnenkort zullen we beslissingen nemen en in 2019 zullen we er staan met een sterk team. Dankzij Hendrik. Bedankt
Jan