Hendrik Hellemans
Hendrik Hellemans Business Coach

Hendrik Hellemans heeft meer dan 25 jaar ervaring als internationaal leidinggevende in de hotellerie verzilverd als trainer en business coach in leiderschapsvaardigheden, sales en people management. Doorheen leidinggevende functies van verschillende hotelketens heeft hij veel wateren doorzwommen in het sturen en coachen van high performing teams en kaderleden.

Hij is gepassioneerd door persoonlijke ontwikkeling en een expert in motivatie, was een early believer van Tony Robbins, en deed bij hem de Fire Walk. Via seminars bij Richard Bandler, grondlegger van NLP, Paul McKenna en sales goeroe en business coach Brian Tracy ontwikkelde Hendrik zijn eigen stijl. Business klassiekers van Blanchard, Hersey, Fisher & Ury , Stephen Covey en Simon Sinek kleuren zijn bibliotheek.

Hendrik is zaakvoerder van Coachingplanet.be en trainer, en is daarboven Certified Life Coach en Gecertificeerd Trainer Kernkwadranten. Hij traint medewerkers en teams van bedrijven in leiderschap, coacht privé individuele cliënten en begeleidt C-Level Executives in het verwezenlijken van persoonlijke veranderingen en het behalen van uitdagende doelstellingen. Tevens is hij gast docent aan de Antwerp Management School, sales trainer bij Unizo Ondernemersforum en starterscoach bij Ondernemen in Antwerpen.

Zijn Sales Training ‘Close the Deal’ is één van de beste korte sales opleidingen in België.

Hendrik is motivatie expert en auteur van het boek ‘Het Strategisch Succesmodel’. Een bijzonder boek dat je in zes stappen, de zes S’en, inspiratie en motivatie geeft om actie te ondernemen en blijvende verandering te realiseren. Het staat vol met praktische tips om je doelen te bereiken.

Zo houdt hij zelf van grote uitdagingen en heeft marathons gelopen op alle 7 continenten, waaronder Antarctica. Slecht 220 mensen op de wereld hebben hem dit voorgedaan. Hij deelt deze ervaring in zijn motiverende workshops en lezingen. Zijn persoonlijk motto is: Set ambitious goals and Do Great Things. Je kan veel meer dan je denkt dat je kan. En wij helpen je daarbij.

Wil je ook een motiverende voordracht of lezing voor je vereniging over Antarctica , een onmogelijke marathon lopen en grote doelen behalen? 0497 40 25 00

Coachingplanet
Hendrik Hellemans is gecertificeerd trainer van Daniel Ofman’s  Kernkwadranten.

___________________________________________________________________________________

Hendrik Hellemans  is gastdocent aan de Antwerp Management School

Coachingplanet als partner in het ondernemersforum. Hendrik Hellemans sales trainer bij verkoop en prospectie.

Ondernemen in Antwerpen. Coachingplanet is starterscoach detailhandel