Het Strategisch Succesmodel

Ontdek in dit boek de vaardigheden voor persoonlijk en zakelijk succes. Het Strategisch Succesmodel geeft je in zes stappen, de zes “S’en”, heldere inzichten en technieken om je dromen en doelen te realiseren.

Wat ook je huidige situatie is, dit boek zal je helpen om van om het even welk punt in je leven of je onderneming te geraken waar je wil zijn en je doel te bereiken.

Ook jij kan je dromen en doelen bereiken en het leven leiden dat je zelf wil. Dit bijzondere boek (144 pagina’s) reikt je praktische technieken en concrete vaardigheden aan om persoonlijk en zakelijk succes te bereiken. Hendrik zal je inspireren en motiveren om tot actie over te gaan, succesvolle gewoonten te ontwikkelen en belemmerende gedachten om te buigen in krachtige overtuigingen.

Kortom, dit boek is jouw mental coach om je doelen te bereiken, strategische actie te nemen en succesvolle gewoontes te creëren.

coachingplanet-boek-bestellen

Bestel het boek

ISBN 9789402179729

 

 

Liever als luisterboek op een MP3? Geef het aan bij je bestelling.

Het boek als audioboek. Op deze 4 CD’s is het volledige boek ingesproken zodat je dit kan beluisteren. Rustig thuis of in de auto.

 

coaching-planet-boek-kopen

Bestel de CD box