succes attitude by coachingplanet

5 eigenschappen voor een succesvolle attitude.

Een succesvolle attitude

Een succesvolle attitude is van groot belang voor belangrijke persoonlijke prestaties en zakelijk succes.

Het start met een ‘Can Do’ mentaliteit, een positieve mindset die zich richt op oplossingen ipv problemen. Het goede nieuws is dat je elk van deze eigenschappen kunt sturen en laten groeien.

 

1- Zelfvertrouwen is het basiselement van een succesvolle attitude. Geloven in jezelf, in je capaciteiten en je vaardigheden om te lukken. Hierdoor zal je makkelijker berekende risico’s nemen, vastberaden aan je doelen werken en openstaan voor nieuwe mogelijkheden en kansen.

2- Zelfdiscipline is de vaardigheid je te houden aan je plannen en voornemens, ook wanneer het moeilijk wordt. Het is het vermogen om neen te zeggen, je focus te behouden en consistent actie te ondernemen.

3- Zelfmotivatie. Motivatie laat je starten en geeft je de kracht om ook vol te houden je doelen na te streven. Motivatie is zoals eten en drinken, je hebt het elke dag een beetje nodig. Intrinsieke motivatie, gedreven door je waarom’s, is het brandend vuur van je verlangen.

4-Zelfontwikkeling. Continue openstaan om nieuwe zaken bij te leren en open staan voor innovatie. Jezelf ontwikkelen tot expert in je domein. Blijven groeien in je persoonlijke en zakelijke ontwikkeling.

5- Zelfbeeld. Hoe je over jezelf denkt heeft een beslissende invloed op je attitude. Een goed en positief zelfbeeld ondersteunt de bovenstaande eigenschappen en opent de deur naar een beter leven. Het concept dat je hebt van jezelf zal je automatisch uitstralen en meenemen in je attitude.

 

Deze eigenschappen en onze gewoontes gaan hand in hand. Groei in de ene en je groeit automatisch in een andere. Je attitude, emoties en overtuigingen hebben je gebracht waar je nu bent. Wil je verandering, wil je groei en meer succes, dan zal je anders moeten denken.

En wij helpen je daarbij, met onze coaching en onze mastermind van ‘ Architect van je eigen leven’.  Je kan meer dan je denkt dat je kan.

Boek je vrijblijvend kennismakingsgesprek HIER