Hendrik Hellemans
Hendrik Hellemans

Hendrik Hellemans heeft meer dan 25 jaar ervaring als internationaal leidinggevende in de hotellerie verzilverd als trainer en coach in leiderschapsvaardigheden en people management. Doorheen leidinggevende functies van verschillende hotelketens heeft hij veel wateren doorzwommen in het sturen en coachen van high performing teams en kaderleden.

Hij is gepassioneerd door persoonlijke ontwikkeling, was een early believer van Tony Robbins, en deed bij hem de Fire Walk. Via seminars bij Richard Bandler, grondlegger van NLP, Paul McKenna en sales goeroe en business coach Brian Tracy ontwikkelde Hendrik zijn eigen stijl. Business klassiekers van Blanchard, Hersey, Fisher & Ury , Stephen Covey en Simon Sinek kleuren zijn bibliotheek.

Hendrik is zaakvoerder van Coachingplanet.be en trainer, en is daarboven Certified Life Coach en Gecertificeerd Trainer Kernkwadranten. Hij traint medewerkers en teams van bedrijven in leiderschap, coacht privé individuele cliënten en begeleidt C-Level Executives in het verwezenlijken van persoonlijke veranderingen en het behalen van uitdagende doelstellingen. Tevens is hij gast docent aan de Antwerp Management School.

Zo houdt hij zelf van grote uitdagingen, loopt marathons op verschillende continenten waaronder de Ice Marathon in midden Antarctica en de ultra marathon Two Oceans in Zuid Afrika. Zijn persoonlijk motto is: Set ambitious goals and Do Great Things. Je kan veel meer dan je denkt dat je kan. En wij helpen je daarbij.

Coachingplanet
Hendrik Hellemans is gecertificeerd trainer van Daniel Ofman’s  Kernkwadranten.

___________________________________________________________________________________

Peter de Haeck

Peter is sinds 1995 actief als freelance IT Consultant, trainer en coach. Hij is voornamelijk actief in de financiële sector  en in Supply Chain Management. Peter is zaakvoerder van Improved Consulting bvba en is een doorgewinterde expert in het aansturen van lokale en remote development teams. Peter geeft voor Coachingplanet opleidingen in Time Management en Time Management toepassingen op IT gebied.